Restaurant TRIX

Dagelijks open van 11:00-22:00

Restaurant Arnhem Menu

LUNCHKAART

SALADES 

Onze salades worden geserveerd met brood en boter.

Vissalade Trix | 17

gerookte zalm/ makreel/ tonijnsalade/ rivierkreeft

Vegetarische salade Trix (V) | 15

geitenkaas/ rode biet/ walnoot/ honing

Vleessalade Trix | 18

dungesneden diamanthaas/ ei/ Blue Stilton/ appel

Caesar salade | 15

kip/ ei/ Parmezaan/ ansjovis

SOEPEN

Onze soepen worden geserveerd met brood en boter.

Kreeftenbisque | 9,5

rivierkreeft

Paprika-tomatensoep (V) | 9

crème fraiche

Pompoensoep (V) | 9

Javaanse kerrie/ sambal/ brioche brood

TRIX LUNCH SPECIALS (2 gangen)

Start met een kopje soep met aansluitend een klein gerecht. 

Voorgerecht: kreeftenbisque | 21

Hoofdgerecht: rundercarpaccio

Voorgerecht: paprika-tomatensoep (V) | 20

Hoofdgerecht: varkenslende

Voorgerecht: pompoensoep (V) | 20

Hoofdgerecht: gestoomd henneneitje (V)

MENTHENBERG KLASSIEKERS

Keuze uit ambachtelijk wit of bruin brood. Geserveerd met rauwkost.

Uitsmijter (V) | 12,5

3 eitjes/ boerenham/ jong belegen kaas

Broodje gezond (V) | 13,5

ham/ kaas/ Hollandse toppings

Rundvleeskroketten | 12

2 stuks/ mosterd

BROODJES

Keuze uit ambachtelijk wit of bruin brood.

Rundercarpaccio | 13,5

Grana Padano/ dressing van gebakken ui

Hummus van rode biet (V) | 11,5

ingemaakte groenten/ walnoot

Gerookte zalm | 15

ingemaakte komkommer/ wasabi crème

Buikspek | 12,5

hoisinsaus/ 'home made' sambal

WARME GERECHTEN

Diamanthaas | 28

jus van mosterdzaad

Portobello (V) | 23

truffelkaas/ spitskool

Varkensbuikspek | 23,5

geroosterd/ met 'home made' sambal

Aardappelgnocchi (V) | 23

spinazie/ salie-olie

Vis van de dag | dagprijs

2 soorten verse vis van de afslag, dagelijks verkrijgbaar

TIP: bestel een bakjes pommes frites bij uw gerecht | 3,75 of een frisse salade | 4,75

TRIX NAGERECHTEN

Blueberry cheesecake | 10

sorbetijs van kers

Pannacotta | 10

advocaat/ basilicum-ijs

Ambachtelijk ijs | 8,5

3 soorten uit eigen keuken

Mousse van witte chocolade | 10

gekarameliseerde banaan/ parfait van gember

Bonbons...lekker voor bij de koffie | 7,5

4 ambachtelijke chocolade-bonbons, speciaal voor TRIX gemaakt.


VOORGERECHTEN

APPETIZERS

Broodplank | 2,95 p.p.

boter/ tapenade/ zeezout

Ambachtelijke leverworst | 4,25 p.p.

Hollandse tafelzuren

Bitterballen (V) | 7,5

van Old Amsterdam (6 stuks)

VOORGERECHTEN

Carpaccio van rundvlees | 15

dressing van gebakken ui/ Grana Padano

Gestoomd henneneitje (V) | 14,5

Kataifideeg/ aardappel/ champagne beurre blanc

Rivierkreeft | 15

crème fraîche/ harissa/ rijstvel/ radijs

Varkenslende | 13,5

truffelcrème/ Manchego

Chef's choice | 13

Onze keukenbrigade verrast u!

Gekonfijte paarse peen (V) | 13,5

boerenroomkaas/ roggebrood

Gerookte zalm van Landgoed Doornik | 16,5

Turks brood/ Sumac dip

UIT DE PAN

Kreeftenbisque | 9,5

rivierkreeft

Paprika-tomatensoep (V) | 9

crème fraiche

Pompoensoep (V) | 9

Javaanse kerrie/ sambal/ brioche brood

HOOFDGERECHTEN

VLEES GERECHTEN

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met pommes frites.

Runderbrisket | 28

lage temperatuur gegaard/ knoflook jus


Varkensbuikspek | 25

geroosterd/ met 'home made' sambal

Chef's choice | 25

De Chef verrast u met een smaakvol vleesgerecht.

Kalkoen | 25

uit de BBQ/ gegaard in yoghurt/ tandori-jus

Diamanthaas | 29,5

jus van mosterdzaad

VIS GERECHTEN

Van Den Helder tot Zeeland | dagprijs

2 soorten verse vis van de afslag, onze bediening zal u meer vertellen!

VEGETARISCH

Portobello (V) | 24,5

truffelkaas/ spitskool

Aardappelgnocchi (V) | 24,5

spinazie/ salie-olie

NAGERECHTEN

Gateau chaud au chocolat | 11

warm chocoladetaartje uit de oven/ vanille-ijs

Blueberry cheesecake | 10

sorbetijs van kers

Pannacotta | 10

advocaat/ basilicum-ijs

Mousse van witte chocolade | 10

gekarameliseerde banaan/ parfait van gember

Chef's choice | 10

Laat de patissier u verrassen met dit dessert

Kaasplank  | 15

3 soorten kaas uit binnen- en buitenland

Ambachtelijk ijs | 8,5

3 soorten uit eigen keuken

Bonbons...lekker voor bij de koffie  | 7,5

4 ambachtelijke chocolade-bonbons, speciaal voor TRIX gemaakt

DINERMENU'S

CULINAIR VERRASSINGS MENU

Laat u verrassen door de creativiteit van onze chef.

3-gangen menu | 37,5

voor - hoofd - na

4-gangen menu | 42,5

voor - tussen - hoofd - na

5-gangen menu | 52,5

voor - 2 tussen - hoofd - na

VEGETARISCHE SPECIALITEITEN


Voorgerecht

Gekonfijte paarse peen| 13,5

boerenroomkaas/ roggebrood


Voorgerecht

Chef's choice | 14

Onze keukenbrigade verrast u met dit gerecht!


Hoofdgerecht

Aardappelgnocchi | 24,5

spinazie/ salie-olie - geserveerd met pommes frites

KINDERKAART


VOORGERECHTEN

Kopje tomatensoep | 2,5

Snoepkomkommers | 2,5

Snoeptomaatjes | 2,5

Mini carpaccio | 6

HOOFDGERECHTEN

Knakworst met frietjes, appelmoes & mayonaise | 9

Kipnuggets met frietjes, appelmoes & mayonaise | 9

Zalmfilet met frietjes, appelmoes & mayonaise | 13,5

Steak met frietjes, appelmoes & mayonaise | 13,5

Pizza Margherita | 9

DESSERTS

Vanille-ijs met spikkels & slagroom | 3,5

Punky de Pinquin | 3,5

Schatkist | 3,5

Cornetto hoorntje | 3,5

BORRELKAART


GEBAK

Appeltaart | 4,95

Citroen Meringue | 4,95

Seizoenstaart | 4,95

SNACKS

Rundvlees bitterballen| 7,5

8 stuks/ mosterd

Bitterballen van Old Amsterdam (V) | 6

6 stuks/ mosterd

Bittergarnituur | 7,5

8 stuks/ sausjes

Butterfly garnalen | 6,5

6 stuks/ chilidip

Vaasje noten melange | 3

Plankje dungesneden Italiaanse ham | 10

Lekkere broodplank | 6,5

 voor 2 personen

Trix Tapasplank | 2 pers 12,- | 4 pers 21

* Bitterballen

* Gemarineerde olijven

* Brood met tapenade

* Italiaanse ham met Hollandse zuren

* Blokjes oude kaas

  • Ook een vegetarische tapas plank in huis!

Trix Hot Platter| 2 pers 10 | 4 pers 20,-

* Krokante garnalen

* Old Amsterdam bitterballen

* Bittergarnituur

  • Ook een vegetarische hot platter in huis!

Wij gebruiken cookies voor een goed werkende website. Door deze site te blijven gebruiken, gaat u hiermee akkoord. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om voor u de beste surfervaring mogelijk te maken. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Vragen? Stuur ons gerust een e-mail. Wij wensen u een fijne surf-ervaring toe.

Sluiten