De à la carte menukaart van restaurant Trix is op de Franse keuken gebaseerd. De menu’s zijn gevarieerd, met zorg samengesteld en worden regelmatig aangepast aan de seizoenen. Hierdoor staan er altijd verse en smaakvolle producten op het menu.
De à la carte menukaart van restaurant Trix is op de Franse keuken gebaseerd. De menu’s zijn gevarieerd, met zorg samengesteld en worden regelmatig aangepast aan de seizoenen. Hierdoor staan er altijd verse en smaakvolle producten op het menu.
SALADES
Onze salades worden geserveerd met brood en boter.
Vissalade Trix | 16
gamba's/ gerookte zalm/makreel/ zalmkuit
Geitenkaas (V) | 15
rode biet/ imkerhoning/ walnoot/ aceto balsamico
Rillettes van eend | 15
tomatenmayonaise/ Amsterdams zuur/ hazelnoot
SOEPEN
Onze soepen worden geserveerd met brood en boter.
Bisque van Hollandse garnalen | 9
gerookte zalm
Thaise kippensoep | 8,5
pulled chicken/ bosui
Pomodorisoep (V) | 8
lobbige room van tuinkruiden
TRIX LUNCH SPECIALS (2 gangen)
Voorgerecht: bisque van Hollandse garnalen | 17,5
Hoofdgerecht: Gerookte zalm
Voorgerecht: pomodorisoep (V) | 16,5
Hoofdgerecht: burrata
Voorgerecht: Thaise kippensoep | 17,5
Hoofdgerecht: rundercarpaccio
MENTHENBERG KLASSIEKERS
Keuze uit ambachtelijk wit of bruin brood
Uitsmijter | 11
3 eitjes/ boerenham/ jong belegen kaas
Trix sandwich | 12,5
kip/ roomkaas/ ingelegde ui/ tapenade
Rundvleeskroketten | 10
2 stuks/ mosterd
BROODJES
Keuze uit ambachtelijk wit of bruin brood
Rundercarpaccio | 13
zongedroogde tomatenmayonaise/ oude kaas
Geitenkaas (V) | 11
rode biet/ imkerhoning/ walnoot/ aceto balsamico
Gerookte zalm | 14
harissa-crème/ zalmkuit/ komkommer
Eiersalade (kan V) | 11
kerrie/ bacon/ bosui
WARME GERECHTEN
Rumpsteak | 19.5
rode wijn jus
Chef's choice | 20
de chef verrast u met een smaakvol vleesgerecht
Risotto van citroengras (V) | 17,5
gepofte paprika/ tuinkruiden
Buikspek | 17
gelakt met homemade sambal
Heilbot | 21,5
onder kruidenkorst gebakken/ bearnaisesaus
TIP: bestel een bakjes pommes frites bij uw gerecht | 3,5 / of een frisse salade | 3
TRIX NAGERECHTEN
Salade van watermeloen | 8,5
aardbei/ hangop/ amarena kersenijs
Gelakte ananas | 9
krokante kokos/ ijs van multivitaminen
Cannelloni | 9
mandarijncrème/ parfait van witte chocolade/ steranijs
APPETIZERS
Broodplankje 2 pers. | 5 - 4 pers. | 9,5
boter/ olijfolie
Spianata Romana 2 pers. | 8 - 4 pers. | 14
toast/ olijfolie/ tafelzuren
Bitterballen (V) | 7
van Old Amsterdam
VOORGERECHTEN
Gerookte zalm | 12,5
sushirijst/ harissa-crème/ zalmkuit
Rillettes van tamme eend | 11,5
eierkoek/ ijs van bramen
Gamba's | 15
kruidenboter/ knoflookbrood
Burrata (V) | 11
pittige paprika-salsa/ schuim van knoflook
Chef's choice | 11,5
Onze keukenbrigade verrast u!
Rundercarpaccio | 12,5
zongedroogde tomatenmayonaise/ oude kaas
UIT DE PAN
Bisque van Hollandse garnalen | 9
gerookte zalm
Thaise kippensoep | 8,5
pulled chicken/ bosui
Pomodorisoep (V) | 8
lobbige room van tuinkruiden
VLEES GERECHTEN
Rumpsteak | 22
rode wijnjus
Gelakt buikspek | 19
homemade sambal en citrus
Chef's choice | 22
De Chef verrast u met een smaakvol vleesgerecht
Kippetje van de BBQ | 21,5
boter van gebakken kippenhuid
Kalfsoester | 24,5
jus van kip en kalf
VIS GERECHTEN
Van Den Helder tot Zeeland | dagprijs
vis van de dag
Heilbotfilet | 23,5
onder kruidenkorst gebakken
VEGETARISCH
Opperdoezer ronde (V) | 20
raclette/ venkel/ mosterdzaad
Risotto van citroengras (V) | 19,5
mascarpone/ spinazie/ Grana Padano
NAGERECHTEN
Gelakte ananas | 9
krokante kokos/ kurkuma/ ijs van multivitaminen
Salade van watermeloen | 8,5
aardbei/ hangop/ amarena kersenijs
Pastel de nata | 9
crème van cognac/ ijs van gebakken banaan
Cannelloni | 9
mandarijncrème/ parfait van witte chocolade/ steranijs
Chef's choice | 8,5
Laat de patissier u verrassen met dit dessert
Kaasplank | 14
3 soorten kaas uit binnen- en buitenland
CULINAIR MENU
Laat u verrassen door de creativiteit van onze chef.
4-gangen menu | 37,5
voor - tussen - hoofd - na
5-gangen menu | 44,5
voor - 2 tussen - hoofd - na
Liever 3-gangen? Laat het ons weten | 33
TRIX KEUZE MENU (3-gangen) | 33
Voorgerechten
Thaise kippensoep
pulled chicken/ bosui
Gerookte zalm (supplement + 2,5)
sushirijst/ harissa-crème/ zalmkuit
Pomodorisoep (V)
lobbige room van tuinkruiden
Burrata (V)
pittige paprika-salsa/ schuim van knoflook
Rundercarpaccio (supplement + 2,5)
zongedroogde tomatenmayonaise/ oude kaas
Hoofdgerechten
Heilbot (supplement + 2,5)
onder kruidenkorst gebakken
Gelakt buikspek
homemade sambal en citrus
Rumpsteak
rode wijnjus
Risotto van citroengras (V)
mascarpone/ spinazie/ Grana Padano
Nagerechten
Hollandse aardbeien
watermeloen/ hangop/ amarena kersenijs
Kaasplank (supplement + 4)
3 soorten kaas uit binnen- en buitenland
VOORGERECHTEN
Kopje tomatensoep | 2,5
Snoepkomkommers | 2,5
Snoeptomaatjes | 2,5
Mini carpaccio | 5
HOOFDGERECHTEN
Knakworst met frietjes, appelmoes & mayonaise | 8,5
Kipnuggets met frietjes, appelmoes & mayonaise | 8,5
Zalmfilet met frietjes, appelmoes & mayonaise | 12,5
Steak met frietjes, appelmoes & mayonaise | 12,5
Pizza Margherita | 8
DESSERTS
Vanille-ijs met spikkels & slagroom | 3,5
Punky de Pinquin | 3,5
Schatkist | 3,5
Cornetto hoorntje | 3,5
GEBAK
Appeltaart | 4
Citroen Meringue | 4,5
Seizoenstaart | 4,5
SNACKS
Rundvlees bitterballen| 7,5
8 stuks/ mosterd
Bittergarnituur | 7,5
8 stuks/ sausjes
Butterfly garnalen | 6,5
6 stuks/ chilidip
Vaasje noten melange | 3
Plankje dungesneden Italiaanse ham | 10
Lekkere broodplank | 6,5
voor 2 personen
Trix Tapasplank | 2 pers 11,- | 4 pers 20,50
* Bitterballen
* Gemarineerde olijven
* Brood met tapenade
* Italiaanse ham met Hollandse zuren
* Blokjes oude kaas
Trix Hot Platter| 2 pers 9,5 | 4 pers 19,-
* Krokante garnalen
* Old Amsterdam bitterballen
* Bittergarnituur
Wij gebruiken cookies voor een goed werkende website. Door deze site te blijven gebruiken, gaat u hiermee akkoord. meer informatie
De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om voor u de beste surfervaring mogelijk te maken. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Vragen? Stuur ons gerust een e-mail. Wij wensen u een fijne surf-ervaring toe.