De menukaart van restaurant Trix is op de Franse keuken gebaseerd. De gerechten zijn gevarieerd, met zorg samengesteld en worden regelmatig aangepast aan de seizoenen. Hierdoor staan er altijd verse en smaakvolle producten op het menu.
De menukaart van restaurant Trix is op de Franse keuken gebaseerd. De gerechten zijn gevarieerd, met zorg samengesteld en worden regelmatig aangepast aan de seizoenen. Hierdoor staan er altijd verse en smaakvolle producten op het menu.
Voor zowel de lunch- als dinerkaart zijn allergenenlijsten in ons restaurant (digitaal) beschikbaar.
SALADES
Onze salades worden geserveerd met brood en boter.
Vissalade Trix | 16
gerookte zalm/ makreel/ tonijnsalade/ basilicum crème
Vegetarische salade Trix (V) | 15
geitenkaas/ rode biet/ walnoot/ honing
Caesar salade | 15
kip/ ei/ Parmezaan/ ansjovis
SOEPEN
Onze soepen worden geserveerd met brood en boter.
Kreeftenbisque | 9
harissa/ bosui
Geroosterde pomodorisoep (V) | 8,5
crème fraiche
Uiensoep | 8,5
kaascrostini
TRIX LUNCH SPECIALS (2 gangen)
Start met een kopje soep met aansluitend een klein gerecht.
Voorgerecht: kreeftenbisque | 21
Hoofdgerecht: gerookte zalm
Voorgerecht: pomodorisoep (V) | 19
Hoofdgerecht: geitenkaas (V)
Voorgerecht: uiensoep | 19
Hoofdgerecht: rundercarpaccio
MENTHENBERG KLASSIEKERS
Keuze uit ambachtelijk wit of bruin brood.
Uitsmijter | 11,5
3 eitjes/ boerenham/ jong belegen kaas
Wentelteefje TRIX | 12
Parmaham/ tomatentapenade
Rundvleeskroketten | 10
2 stuks/ mosterd
BROODJES
Keuze uit ambachtelijk wit of bruin brood.
Rundercarpaccio | 13,5
crème van basilicum/ oude kaas
Hummus van rode biet (V) | 11,5
ingemaakte groenten/ walnoot
Gerookte zalm | 15
mascarpone/ wakame
Tonijnsalade | 12,5
Cheddarkaas/ jalapeno
WARME GERECHTEN
Diamanthaas | 25
kalfsjus
Oerham van de grill | 21
jus van roze peper
Ravioli gevuld met ricotta (V) | 21
paddenstoelen/ truffeljus
Coq au vin | 21
Franse boerderijkip/ spek/ ui
Vis van de dag | dagprijs
2 soorten verse vis van de afslag, dagelijks verkrijgbaar
TIP: bestel een bakjes pommes frites bij uw gerecht | 3,5 / of een frisse salade | 3,5
TRIX NAGERECHTEN
Cremeux van groene thee | 9,5
ijs van gember en rode peper
Eclair | 10
bakkersroom/ ijs van Pedro Ximinez
Crème brûlée van chocolade | 10
ijs van passievrucht
Bosvruchtenmilkshake | 9
donut/ bosbessencompote
Bonbons...lekker voor bij de koffie | 6,5
4 ambachtelijke chocolade-bonbons, speciaal voor TRIX gemaakt.
APPETIZERS
Broodplankje 2 pers. | 5 - 4 pers. | 10
boter/ olijfolie
Italiaanse ham 2 pers. | 8 - 4 pers. | 14
toast/ olijfolie/ tafelzuren
Bitterballen (V) | 7,5
van Old Amsterdam
VOORGERECHTEN
Vitello Tonato | 14
gebraden kalfsrosbief/ tonijnmayonaise/ kappertjes
Gerookte zalm van Landgoed Doornik | 16
mascarpone/ wakame/ zalmkuit
Pomodori-tomaat (V) | 13
zwarte olijf/ mascarpone/ rode ui
Buikspek | 13
hoisin/ steamed bun/ ingelegde groenten
Chef's choice | 13
Onze keukenbrigade verrast u!
Geitenkaas (V) | 13
huisgemaakte hummus/ rode biet
Rundercarpaccio | 14
basilicum mayonaise/ aceto balsamico/ oude kaas
UIT DE PAN
Kreeftenbisque | 9
harissa/ bosui
Uiensoep | 8,5
kaascrostini
Geroosterde pomodorisoep (V) | 8,5
crème fraiche
VLEES GERECHTEN
Runderribeye | 27,5
jus van rode wijn
Oerham van de grill | 23
jus van roze peper
Chef's choice | 23,5
De Chef verrast u met een smaakvol vleesgerecht.
Coq au vin | 23
Franse boerderijkip/ spek/ ui
Diamanthaas | 26,5
kalfsjus
VIS GERECHTEN
Van Den Helder tot Zeeland | dagprijs
2 soorten verse vis van de afslag, onze bediening zal u meer vertellen!
VEGETARISCH
Ravioli gevuld met ricotta (V) | 21
paddenstoelen/ truffeljus
Romige parelgort (V) | 21
Edamama boontjes/ oude kaas
NAGERECHTEN
Eclair | 10
bakkersroom/ ijs van Pedro Ximinez
Cremeux van groene thee | 9,5
ijs van gember en rode peper
Bosvruchtenmilkshake | 9
donut/ bosbessencompote
Crème brûlée van chocolade| 10
ijs van passievrucht
Chef's choice | 9,5
Laat de patissier u verrassen met dit dessert
Kaasplank | 15
3 soorten kaas uit binnen- en buitenland
Dame blanche TRIX | 9
het klassieke dessert in een eigentijds jasje
Bonbons...lekker voor bij de koffie | 6,5
4 ambachtelijke chocolade-bonbons, speciaal voor TRIX gemaakt
CULINAIR VERRASSINGS MENU
Laat u verrassen door de creativiteit van onze chef.
3-gangen menu | 35
voor - hoofd - na
4-gangen menu | 42,5
voor - tussen - hoofd - na
5-gangen menu | 49,5
voor - 2 tussen - hoofd - na
SEIZOENS SPECIALITEITEN
Voorgerecht
Pittige mosselen | 14,5
rode peper/ crème fraiche/ wakame
Hoofdgerechten
Mosselpan | 24,95
klassiek of gekookt in Lente Bockbier
Beide geserveerd met pommes frites en bijpassende sausjes.
Dessert
Mousse van ruby chocolade | 11
Yoghurtijs/ roodfruit
VOORGERECHTEN
Kopje tomatensoep | 2,5
Snoepkomkommers | 2,5
Snoeptomaatjes | 2,5
Mini carpaccio | 5
HOOFDGERECHTEN
Knakworst met frietjes, appelmoes & mayonaise | 8,5
Kipnuggets met frietjes, appelmoes & mayonaise | 8,5
Zalmfilet met frietjes, appelmoes & mayonaise | 12,5
Steak met frietjes, appelmoes & mayonaise | 12,5
Pizza Margherita | 8
DESSERTS
Vanille-ijs met spikkels & slagroom | 3,5
Punky de Pinquin | 3,5
Schatkist | 3,5
Cornetto hoorntje | 3,5
GEBAK
Appeltaart | 4,5
Citroen Meringue | 4,5
Seizoenstaart | 4,5
SNACKS
Rundvlees bitterballen| 7,5
8 stuks/ mosterd
Bitterballen van Old Amsterdam (V) | 6
6 stuks/ mosterd
Bittergarnituur | 7,5
8 stuks/ sausjes
Butterfly garnalen | 6,5
6 stuks/ chilidip
Vaasje noten melange | 3
Plankje dungesneden Italiaanse ham | 10
Lekkere broodplank | 6,5
voor 2 personen
Trix Tapasplank | 2 pers 12,- | 4 pers 21
* Bitterballen
* Gemarineerde olijven
* Brood met tapenade
* Italiaanse ham met Hollandse zuren
* Blokjes oude kaas
Trix Hot Platter| 2 pers 10 | 4 pers 20,-
* Krokante garnalen
* Old Amsterdam bitterballen
* Bittergarnituur
Wij gebruiken cookies voor een goed werkende website. Door deze site te blijven gebruiken, gaat u hiermee akkoord. meer informatie
De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om voor u de beste surfervaring mogelijk te maken. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Vragen? Stuur ons gerust een e-mail. Wij wensen u een fijne surf-ervaring toe.