De à la carte menukaart van restaurant Trix is op de Franse keuken gebaseerd. De menu’s zijn gevarieerd, met zorg samengesteld en worden regelmatig aangepast aan de seizoenen. Hierdoor staan er altijd verse en smaakvolle producten op het menu.
De à la carte menukaart van restaurant Trix is op de Franse keuken gebaseerd. De menu’s zijn gevarieerd, met zorg samengesteld en worden regelmatig aangepast aan de seizoenen. Hierdoor staan er altijd verse en smaakvolle producten op het menu.
SALADES
Onze salades worden geserveerd met brood en boter.
Vissalade Trix | 16
gerookte zalm/ makreel/ tonijnsalade/ rettich
Vegetarische salade Trix (V) | 15
paddenstoelen/ gepocheerd eitje/ truffelschuim
Caesar salade | 14,5
kip/ ei/ Parmezaan
SOEPEN
Onze soepen worden geserveerd met brood en boter.
Kreeftenbisque | 9
harissa/ bosui
Pomodorisoep (V) | 8
mascarpone
Uiensoep | 8,5
kaascrostini
TRIX LUNCH SPECIALS (2 gangen)
Start met een kopje soep met aansluitend een klein gerecht.
Voorgerecht: kreeftenbisque | 18,5
Hoofdgerecht: gerookte zalm
Voorgerecht: pomodorisoep (V) | 18,5
Hoofdgerecht: paddenstoelen-duxelles (V)
Voorgerecht: uiensoep | 18,5
Hoofdgerecht: rundercarpaccio
MENTHENBERG KLASSIEKERS
Keuze uit ambachtelijk wit of bruin brood.
Uitsmijter | 11
3 eitjes/ boerenham/ jong belegen kaas
Wentelteefje TRIX | 10
Parmaham/ tomatentapenade
Rundvleeskroketten | 11
2 stuks/ mosterd
BROODJES
Keuze uit ambachtelijk wit of bruin brood.
Rundercarpaccio | 13
crème van kalf/ oude kaas
Hummus van rode biet (V) | 11,5
ingemaakte groenten/ walnoot
Gerookte zalm | 14
kruidenhangop/ Amsterdamse ui
Tonijnsalade | 12,5
Cheddarkaas/ chilisaus
WARME GERECHTEN
Diamanthaas | 22,5
rode van oude port
Chef's choice | 20
de chef verrast u met een smaakvol vleesgerecht
Ravioli gevuld met ricotta (V) | 18
truffeljus
Zweedse varkenslende | 19,5
zwarte knoflookjus
Vis van de dag | dagprijs
vers van de afslag
TIP: bestel een bakjes pommes frites bij uw gerecht | 3,5 / of een frisse salade | 3
TRIX NAGERECHTEN
Parfait van kaneel | 9,5
appel/ crème van Licor43
Hemelse modder | 9,5
ijs van rode biet/ vijgencompote/ sponscake van koffie
Sorbet van rode druiven | 9,5
crème van praline
Bonbons...lekker voor bij de koffie | 6,5
4 ambachtelijke chocolade-bonbons, speciaal voor TRIX gemaakt.
APPETIZERS
Broodplankje 2 pers. | 4,5 - 4 pers. | 9
boter/ olijfolie
Spianata Romana 2 pers. | 8 - 4 pers. | 14
toast/ olijfolie/ tafelzuren
Bitterballen (V) | 7,5
van Old Amsterdam
VOORGERECHTEN
Vitello Tonato | 13
gebraden kalfsrosbief/ tonijnmayonaise/ kappertjes
Gerookte zalm van Landgoed Doornik | 15
hartige hangop/ krokante noedels/ tuinkruiden
Paddenstoelen-duxelles (V) | 14
gepocheerd ei/ truffelschuim
Buikspek | 12,5
hoisin/ steamed bun/ ingelegde groenten
Chef's choice | 12
Onze keukenbrigade verrast u!
Rundercarpaccio | 13
crème van kalf/ oude kaas/ veldsla
UIT DE PAN
Kreeftenbisque | 9
harissa/ bosui
Uiensoep | 8,5
kaascrostini
Pomodorisoep (V) | 8
mascarpone
VLEES GERECHTEN
Runderribeye | 26
jus van rode wijn
Zweedse varkenslende | 21
zwarte knoflookjus
Chef's choice | 22
De Chef verrast u met een smaakvol vleesgerecht.
Maiskippetje | 22
jus van knoflook
Diamanthaas | 25
jus van oude port
VIS GERECHTEN
Van Den Helder tot Zeeland | dagprijs
2 soorten verse vis van de afslag, onze bediening zal u meer vertellen!
VEGETARISCH
Ravioli van ricotta (V) | 20
anijschampignons/ truffeljus
Gebrande spitskool (V) | 19,5
geitenboter/ gerookt zout
NAGERECHTEN
Parfait van kaneel | 9,5
appel/ crème van Licor43
Hemelse modder | 9,5
ijs van rode biet/ vijgencompote/ sponscake van koffie
Sorbet van rode druiven | 9,5
crème van praline
Crème brûlée van citrus | 9,5
ijs van bloedsinaasappel
Chef's choice | 8,5
Laat de patissier u verrassen met dit dessert
Kaasplank | 15
3 soorten kaas uit binnen- en buitenland
Bonbons...lekker voor bij de koffie | 6,5
4 ambachtelijke chocolade-bonbons, speciaal voor TRIX gemaakt
CULINAIR MENU
Laat u verrassen door de creativiteit van onze chef.
4-gangen menu | 39,5
voor - tussen - hoofd - na
5-gangen menu | 45
voor - 2 tussen - hoofd - na
Liever 3-gangen? Laat het ons weten | 35
TRIX KEUZE MENU (3-gangen) | 35
Voorgerechten
Uiensoep
kaascrostini
Gerookte zalm van Landgoed Doornik
hartige hangop/ krokante noedels/ tuinkruiden
Pomodorisoep (V)
mascarp0ne
Paddenstoelen-duxelles (V)
gepocheerd ei/ truffelschuim
Rundercarpaccio (supplement + 2,5)
crème van kalf/ oude kaas/ veldsla
Hoofdgerechten
Vis van de dag
vers van de afslag
Zweedse varkenslende
zwarte knoflookjus
Diamanthaas (supplement + 2,5)
jus van oude port
Ravioli van ricotta (V)
anijschampignons/ truffeljus
Nagerechten
Parfait van kaneel
appel/ crème van Licor43
Kaasplank (supplement + 4,5)
3 soorten kaas uit binnen- en buitenland
VOORGERECHTEN
Kopje tomatensoep | 2,5
Snoepkomkommers | 2,5
Snoeptomaatjes | 2,5
Mini carpaccio | 5
HOOFDGERECHTEN
Knakworst met frietjes, appelmoes & mayonaise | 8,5
Kipnuggets met frietjes, appelmoes & mayonaise | 8,5
Zalmfilet met frietjes, appelmoes & mayonaise | 12,5
Steak met frietjes, appelmoes & mayonaise | 12,5
Pizza Margherita | 8
DESSERTS
Vanille-ijs met spikkels & slagroom | 3,5
Punky de Pinquin | 3,5
Schatkist | 3,5
Cornetto hoorntje | 3,5
GEBAK
Appeltaart | 4
Citroen Meringue | 4,5
Seizoenstaart | 4,5
SNACKS
Rundvlees bitterballen| 7,5
8 stuks/ mosterd
Bitterballen van oesterzwam (V) | 6
6 stuks/ mosterd
Bitterballen van Old Amsterdam (V) | 6
6 stuks/ mosterd
Bittergarnituur | 7,5
8 stuks/ sausjes
Butterfly garnalen | 6,5
6 stuks/ chilidip
Vaasje noten melange | 3
Plankje dungesneden Italiaanse ham | 10
Lekkere broodplank | 6,5
voor 2 personen
Trix Tapasplank | 2 pers 11,- | 4 pers 20,50
* Bitterballen
* Gemarineerde olijven
* Brood met tapenade
* Italiaanse ham met Hollandse zuren
* Blokjes oude kaas
Trix Hot Platter| 2 pers 9,5 | 4 pers 19,-
* Krokante garnalen
* Old Amsterdam bitterballen
* Bittergarnituur
Wij gebruiken cookies voor een goed werkende website. Door deze site te blijven gebruiken, gaat u hiermee akkoord. meer informatie
De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om voor u de beste surfervaring mogelijk te maken. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Vragen? Stuur ons gerust een e-mail. Wij wensen u een fijne surf-ervaring toe.