VOORGERECHTEN
APPETIZERS
Broodplank | 2,95 p.p.
boter/ tapenade/ zeezout
Ambachtelijke leverworst | 4,25 p.p.
Hollandse tafelzuren
Bitterballen (V) | 7,5
van Old Amsterdam (6 stuks)
VOORGERECHTEN
Carpaccio van rundvlees | 15
dressing van gebakken ui/ Grana Padano
Gestoomd henneneitje (V) | 14,5
Kataifideeg/ aardappel/ champagne beurre blanc
Rivierkreeft | 15
crème fraîche/ harissa/ rijstvel/ radijs
Varkenslende | 13,5
truffelcrème/ Manchego
Chef's choice | 13
Onze keukenbrigade verrast u!
Gekonfijte paarse peen (V) | 13,5
boerenroomkaas/ roggebrood
Gerookte zalm van Landgoed Doornik | 16,5
Turks brood/ Sumac dip
UIT DE PAN
Kreeftenbisque | 9,5
rivierkreeft
Paprika-tomatensoep (V) | 9
crème fraiche
Pompoensoep (V) | 9
Javaanse kerrie/ sambal/ brioche brood
HOOFDGERECHTEN
VLEES GERECHTEN
Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met pommes frites.
Runderbrisket | 28
lage temperatuur gegaard/ knoflook jus
Varkensbuikspek | 25
geroosterd/ met 'home made' sambal
Chef's choice | 25
De Chef verrast u met een smaakvol vleesgerecht.
Kalkoen | 25
uit de BBQ/ gegaard in yoghurt/ tandori-jus
Diamanthaas | 29,5
jus van mosterdzaad
VIS GERECHTEN
Van Den Helder tot Zeeland | dagprijs
2 soorten verse vis van de afslag, onze bediening zal u meer vertellen!
VEGETARISCH
Portobello (V) | 24,5
truffelkaas/ spitskool
Aardappelgnocchi (V) | 24,5
spinazie/ salie-olie
NAGERECHTEN
Gateau chaud au chocolat | 11
warm chocoladetaartje uit de oven/ vanille-ijs
Blueberry cheesecake | 10
sorbetijs van kers
Pannacotta | 10
advocaat/ basilicum-ijs
Mousse van witte chocolade | 10
gekarameliseerde banaan/ parfait van gember
Chef's choice | 10
Laat de patissier u verrassen met dit dessert
Kaasplank | 15
3 soorten kaas uit binnen- en buitenland
Ambachtelijk ijs | 8,5
3 soorten uit eigen keuken
Bonbons...lekker voor bij de koffie | 7,5
4 ambachtelijke chocolade-bonbons, speciaal voor TRIX gemaakt