De à la carte menukaart van restaurant Trix is op de Franse keuken gebaseerd. De menu’s zijn gevarieerd, met zorg samengesteld en worden regelmatig aangepast aan de seizoenen. Hierdoor staan er altijd verse en smaakvolle producten op het menu.
De à la carte menukaart van restaurant Trix is op de Franse keuken gebaseerd. De menu’s zijn gevarieerd, met zorg samengesteld en worden regelmatig aangepast aan de seizoenen. Hierdoor staan er altijd verse en smaakvolle producten op het menu.
SALADES
Onze salades worden geserveerd met brood en boter.
Vissalade Trix | 14,5
gamba's/ krab/ Hollandse garnalen/ spicy mayonaise
Tallegio (V) | 14,5
gekarameliseerde walnoten/ Kalamata olijven/ paprikadressing
Caesar salade | 14,5
kip/ ansjovismayonaise/ spek
SOEPEN
Onze soepen worden geserveerd met brood en boter.
Kreeftenbisque | 9
Hollandse garnalen/ harissa
Gerookte preibouillon | 7
uitgebakken worst/ bosui
Tomatensoep (V) | 7,5
basilicum/ crème fraîche
Aardappel-truffelsoep (kan V) | 7,5
uitgebakken spek
TRIX LUNCH SPECIALS (2 gangen)
Voorgerecht: kreeftenbisque | 16
Hoofdgerecht: taartje van zalm
Voorgerecht: tomatensoep | 16
Hoofdgerecht: rundercarpaccio
Voorgerecht: gerookte preibouillon (V) | 14,5
Hoofdgerecht: mousse van geitenmelk (V)
MENTHENBERG KLASSIEKERS
Keuze uit ambachtelijk wit of bruin brood
Uitsmijter | 10
3 eitjes/ boerenham/ jong belegen kaas
Tosti Trix | 7
oude kaas/ coppa di Parma/ sriracha mayonaise
Rundvleeskroketten | 9
2 stuks/ mosterd
BROODJES
Keuze uit ambachtelijk wit of bruin brood
Rundercarpaccio | 12,5
truffelmayonaise/ oude kaas/ veldsla
Old Amsterdam (V) | 11
appelcompote/ gekarameliseerde walnoten
BBQ kip | 11
ansjovismayonaise/ ei/ spek
Krabsalade | 12,5
Hollandse garnalen/ appel
WARME GERECHTEN
Entrecote van de BBQ | 21
jus van oude port
Slagerskeuze | dagprijs
Dagelijks geselecteerd door onze vleeshouwer en poelier
Tallegio loempia (V) | 16
gepofte paprika/ tuinkruiden
Van Den Helder tot Zeeland | dagprijs
vis van de dag
Duo van zalm & gamba | 17
schaaldierenjus
TIP: bestel een bakjes pommes frites bij uw gerecht | 3,5 / of een frisse salade | 3
TRIX NAGERECHTEN
Blondie | 8,5
roodfruitcompote/ citroen sorbetijs
Parfait van honing | 8,5
karamel van sinaasappel/ citroenmerinque/ crème van tijm en rozemarijn
Yoghurt amarena | 8,5
krokante amandel/ vanille
APPETIZERS
Broodplankje 2 pers. | 4 - 4 pers. | 8
boter/ olijfolie
Parmaham 2 pers. | 8 - 4 pers. | 14
toast/ olijfolie/ tafelzuren
Bitterballen (V) | 6,5
van Old Amsterdam
VOORGERECHTEN
Gemarineerde zalm | 12,5
in bietensap/ worteljus/ ingemaakte venkel
Zwartpootkip | 11
Ansjovismayonaise/ salsa van little gem sla en spek
Gedroogde Parmaham & bloemkool | 11
hazelnoot/ beurre noisette
Mousse van geitenmelk (V) | 11
compote van groene appel/ pistachekrokantjes
Chef's choice | 10
Onze keukenbrigade verrast u!
Rundercarpaccio | 12,5
truffelmayonaise/ oude kaas/ veldsla
UIT DE PAN
Kreeftenbisque | 9
Hollandse garnalen/ harissa
Gerookte preibouillon | 7
uitgebakken worst/ bosui
Tomatensoep (V) | 7,5
basilicum/ crème fraîche
Aardappel-truffelsoep (kan V) | 7,5
uitgebakken spek
VLEES GERECHTEN
Tamme eendenborst | 22
jus van mandarijn
Gelakte buikspek | 19,5
citrus/ hoisin
Slagerskeuze | dagprijs
Dagelijks geselecteerd door onze vleeshouwer en poelier
Chef's choice | 20
De Chef verrast u met een smaakvol vleesgerecht
Entrecote van de BBQ | 24
jus van oude port
VIS GERECHTEN
Van Den Helder tot Zeeland | dagprijs
vis van de dag
Duo van zalm & gamba | 20
schaaldierenjus
VEGETARISCH
Tartelette met curry (V) | 19
pompoen/ aardappel/ kokos
Tallegio loempia (V) | 19
gepofte paprikamayonaise/ tuinkruiden
NAGERECHTEN
Blondie | 8,5
roodfruitcompote/ citroen sorbetijs
Parfait van honing | 8,5
karamel/ van sinaasappel/ citroenmerinque/ crème van tijm en rozemarijn
Banaan in papillot | 8,5
luchtige mokka/ pure chocolade
Yoghurt amarena| 8,5
krokante amandel/ vanille
Chef's choice | 7,5
Laat de patissier u verrassen met dit dessert
Kaasplank | 13,5
3 soorten kaas uit binnen- en buitenland
CULINAIR MENU
Laat u verrassen door de creativiteit van onze chef.
4-gangen menu | 34,5
voor - tussen - hoofd - na
5-gangen menu | 41,5
voor - 2 tussen - hoofd - na
Liever 3-gangen? Laat het ons weten | 29,5
LENTE KEUZE MENU (3-gangen) | 29,5
Voorgerechten
Zwartpootkip
ansjovismayonaise/ salsa van little gem sla en spek
Gemarineerde zalm (supplement + 2,5)
in bietensap/ worteljus/ ingemaakte venkel
Aardappeltruffel-soep (kan V)
uitgebakken spek
Mousse van geitenmelk (V)
compote van groene appel/ pistachekrokantjes
Gerookte preibouillon
uitgebakken worst/ bosui
Rundercarpaccio (supplement + 2,5)
truffelmayonaise/ oude kaas/ veldsla
Hoofdgerechten
Tamme eendenborst (supplement + 2,5)
jus van mandarijn
Gelakte buikspek
citrus/ hoisin
Duo van zalm & gamba
schaaldierenjus
Tartelette met curry (V)
pompoen/ aardappel/ kokos
Nagerechten
Blondie
roodfruitcompote/ citroen sorbetijs
Kaasplank (supplement + 4)
3 soorten kaas uit binnen- en buitenland
VOORGERECHTEN
Kopje tomatensoep | 2,5
Snoepkomkommers | 2,5
Snoeptomaatjes | 2,5
Mini carpaccio | 5
HOOFDGERECHTEN
Knakworst met frietjes, appelmoes & mayonaise | 8,5
Kipnuggets met frietjes, appelmoes & mayonaise | 8,5
Zalmfilet met frietjes, appelmoes & mayonaise | 12,5
Steak met frietjes, appelmoes & mayonaise | 12,5
Pizza Margherita | 8
DESSERTS
Vanille-ijs met spikkels & slagroom | 3,5
Punky de Pinquin | 3,5
Schatkist | 3,5
Cornetto hoorntje | 3,5
GEBAK
Appeltaart | 4
Citroen Meringue | 4,5
Seizoenstaart | 4,5
SNACKS
Dobben bitterballen| 7,-
8 stuks/ mosterd
Bittergarnituur | 7,-
8 stuks/ sausjes
Butterfly garnalen | 6,-
6 stuks/ chilidip
Vaasje noten melange | 2,5
Dun gesneden Parmaham | 9,5
Broodplank | 6,-
Brood voor 2 personen/ knoflookboter/ olijfolie/ truffelmayonaise
Trix Tapasplank | 2 pers 11,- | 4 pers 20,50
* Bitterballen
* Gemarineerde olijven
* Brood met tapenade
* Italiaanse ham met Hollandse zuren
* Blokjes oude kaas
Trix Hot Platter| 2 pers 9,5 | 4 pers 19,-
* Krokante garnalen
* Risotto-bitterballen
* Bittergarnituur
Wij gebruiken cookies voor een goed werkende website. Door deze site te blijven gebruiken, gaat u hiermee akkoord. meer informatie
De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om voor u de beste surfervaring mogelijk te maken. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Vragen? Stuur ons gerust een e-mail. Wij wensen u een fijne surf-ervaring toe.